"De Zoesdijck": koninklijk wonen in Soest

Kopers ontwerpen hun eigen appartement


Prijzen van € 200.000,- tot € 585.000,- v.o.n.


De kopers mogen hun eigen appartement samenstellen, zonder dat er sprake is van meerwerk. Op deze manier komen de projectontwikkelaar Maceka Vastgoed uit Baarn en aannemer Van der Wardt uit Eemnes volledig tegemoet aan de individuele wensen van de kopers. 

De ene koper wil een grote woonkeuken en een "inloopkastenkamer", de andere koper wil 3 slaapkamers, 2 badkamers en een extra kantoorkamer. Het kan allemaal . Het is uniek in Nederland dat de koper zo vrij is in haar keuze, zonder dat dit direct geld kost. Voor de aannemer is het zaak om voor iedere individuele koper een tekening op maat te laten maken. Vervolgens moeten alle wensen logistiek goed verwerkt worden zodat er geen vertraging ontstaat in de bouw. 

Dat is aan aannemer Van der Wardt wel toevertrouwd. Voor de kopers is het een openbaring. Veelal met enig ongeloof worden de vele mogelijkheden aangehoord. Tegelijkertijd is het ook een geweldige uitdaging om je eigen indeling te bedenken. Ieder heeft zijn eigen leefpatroon, dus ook zijn eigen woonwensen. De enige beperking die men tegenkomt zijn enkele dragende delen van het gebouw en de verticale koven voor het nodige leidingwerk van toiletten, badkamer en keuken. Nieuwbouw kan moeilijk te doorgronden zijn.Nieuwbouw kan moeilijk te doorgronden zijn. Mensen moeten vanaf tekening kopen en vinden het vaak ingewikkeld om in te schatten hoe groot ruimtes daadwerkelijk zijn. Om dan zelf met een meetlat aan de gang te gaan, is een geweldig hulpmiddel om besef van ruimte te krijgen. Mensen zijn eerst thuis zelf aan het uitstappen hoe zij een slaapkamer of keuken willen hebben en tekenen dit vervolgens in.

De kopers worden niet helemaal in het diepe gegooid. Uiteraard worden zij tijdens dit boeiende traject uitvoerig geadviseerd door aannemer Van der Wardt. Natuurlijk zijn er ook kopers die helemaal niets willen wijzigen. Zij zijn al bijzonder tevreden met het ontwerp zoals het door de architect bedacht is.

De nieuwbouwappartementen zullen een belangrijke impuls geven aan de Noorderweg. De fraai aangelegde parktuin zal naadloos overgaan in de tuin met vijver van Mariënburg. Partijen voeren onderling goed overleg om tot een betoverend eindplaatje te komen. Naar verwachting zal de start van de bouw medio dit jaar plaatsvinden en deels al klaar zijn na de zomer 2014.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of onderstaande gegevens.

Loggere Makelaardij
Zevenenderdrift 74 Laren
Tel: 035-2011585


Large

Meer weten? Neem contact met ons op!