Een huis kopen in Hilversum is een grote stap, net als het verkopen van uw huidige woning in Hilversum. Bij het kopen en verkopen van uw woning in Hilversum komt doorgaans veel meer kijken dan u aanvankelijk denkt. Het gaat niet alleen om het vinden van de juiste woning of de juiste koper, het gaat ook om het presenteren en bekijken van tal van woningen, het onderhandelen over prijzen en het klaarmaken van de papieren om de uiteindelijke sleuteloverdracht rond te krijgen.

Een huis kopen in Hilversum of uw woning verkopen in Hilversum en omstreken wordt aanzienlijk makkelijker wanneer u kiest voor een goede makelaar. Niet alleen een makelaar die bekend is met de vastgoedmarkt, maar vooral een makelaar die de regio rond Hilversum goed kent. Dan komt u al snel terecht bij Loggere Makelaardij. Wij maken het kopen of verkopen van uw huis in en rond Hilversum graag aanzienlijk makkelijker.

Een huis kopen in Hilversum

Bent u op zoek naar een woning in Hilversum, dan ziet u al snel dat er een zeer breed en uiteenlopend aanbod aan woningen is. U merkt ook dat veel van de beschikbare woningen redelijk snel verkocht wordt, omdat dit een gewilde regio is. Wilt u het zoeken naar de juiste woning makkelijker maken, begint u dan bij uw eigen wensen en budget.

Weet u niet wat u uit kunt geven? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij werken namelijk samen met De Hypotheker, zodat u altijd het beste onafhankelijke hypotheekadvies kunt krijgen. Daarmee wordt het bepalen van de maximale prijs ineens een stuk makkelijker. Vertelt u vervolgens wat uw wensen zijn, dan gaan wij aan de slag met het selecteren van huizen die uw nieuwe thuis kunnen worden.

Uw huis verkopen in Hilversum

U kunt Loggere Makelaardij ook inschakelen als uw eigen verkoopmakelaar. Ook bij het verkopen van uw woning komt namelijk veel kijken. Naast de emoties rond het verkopen van uw huis waarin u tal van herinneringen heeft, is het de bedoeling dat u de interesse kunt wekken van de mensen die een bod willen doen op uw huis. Wij hebben een eigen verkoopstylist die hierbij kan helpen, plus het netwerk om uw huis in Hilversum direct onder de aandacht te brengen van mensen die op zoek zijn naar een huis.

Daarnaast regelen we uiteraard de bezichtigingen voor u, onderhandelingen over de prijs en het opstellen van de juiste papieren om de verkoop direct helemaal goed af te ronden. Kiest u voor Loggere Makelaardij, dan zorgen wij er niet alleen voor dat u een eerlijke prijs voor uw woning krijgt, we zorgen er ook voor dat het verkooptraject zo kort mogelijk is. Op die manier kunt u namelijk zo snel mogelijk uw nieuwe woning betrekken.

Waarom kiest u voor een makelaar in Hilversum?

Als ervaren en gedreven makelaar in Hilversum is Nicoline Loggere uw expert op de vastgoedmarkt. Omdat zij echter ook goed bekend is met de regio, wordt het aanzienlijk makkelijker om te bepalen waar u moet zoeken wanneer u een woning in Hilversum wilt kopen. Wilt u verkopen, dan weet zij exact hoe de woning gepresenteerd moet worden om op te vallen in het complete woningaanbod. Daarnaast weet u zeker dat u geen enkel belangrijke stap mist in het traject van het kopen of verkopen van uw huis in Hilversum.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wat wij u kunnen bieden? Neemt u dan contact met ons op zodat we u direct een voorstel op maat kunnen doen of samen kunnen kijken naar uw beste opties.