Wilt u een huis kopen in de Hilversumse Meent, dan komt u al snel voor een uitdaging te staan. De bewoningsgraad is namelijk hoog en de regio is bijzonder in trek, wat het lastiger maakt om een geschikte woning te vinden en ook daadwerkelijk te kunnen kopen. Toch is het verre van onmogelijk wanneer u een goede aankoopmakelaar inschakelt die bekend is met de Hilversumse Meent. Loggere Makelaardij heeft niet alleen oog op de markt, wij hebben ook het netwerk waarmee we altijd als eerste weten welke woningen op de markt komen. Daar kunt u van profiteren.

Een huis kopen in de Hilversumse Meent kan een uitdaging lijken, maar wij maken het makkelijker en leuker voor u om op huizenjacht te gaan in deze regio. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen, neemt u dan direct contact met ons op zodat we u persoonlijk verder kunnen helpen.

Een huis kopen in de Hilversumse Meent; weet u al wat u zoekt?

De ruime meerderheid van de panden in de Hilversumse Meent heeft een woonfunctie. Een veel kleiner deel is ingericht als winkel, school of gezondheidszorggebouw. Kantoren en industrieën beslaan beide minder dan 2% van het totaal aantal panden in deze buurt. Ondanks dat het merendeel van de panden hier een woning (eengezinswoning) is, kan het lastig zijn om een geschikte woning te vinden omdat het aantal woningen laag is. Tel daarbij op dat dit een populaire regio is en u ziet direct dat het kopen van een huis in de Hilversumse Meent een uitdaging kan zijn.

Nicoline Loggere is expert op de vastgoedmarkt en kent Hilversum en omgeving als geen ander. Laat u haar weten wat u precies zoekt in een woning, dan kan zij direct op zoek voor u. Weet u niet precies wat u uit kunt geven, neemt u dan vooral direct contact met ons op. Wij werken samen met De Hypotheker, die u graag van onafhankelijk hypotheekadvies op maat voorziet. Zo weet u direct in welke prijsklasse u kunt kijken. Weet u al wat u zoekt in een woning in de Hilversumse meent, dan kan Nicoline direct voor u op zoek.

Waarom kiest u voor een aankoopmakelaar?

Een huis kopen in de Hilversumse Meent is een grote stap. Niet alleen omdat u eerst moet bepalen wat u precies zoekt en wat u kunt geven; het gaat ook om het selecteren van de juiste objecten, inschrijven op de bezichtigingen, kritisch de woningen bekijken en berekenen wat een goede biedprijs is om vervolgens de onderhandelingen in te gaan. Dat klinkt als veel werk en dat is het ook, zeker wanneer u niet regelmatig bezig bent met het kopen van woningen. Als expert op de vastgoedmarkt zijn wij dat wel. Wij weten precies wat er moet gebeuren en waar we op moeten letten. Daar profiteert u van, want wij maken uw huizenjacht aanzienlijk makkelijker.

Niet alleen weten we waar we moeten zoeken naar uw droomwoning, we kunnen u ook altijd helpen met advies op maat en het bepalen van de juiste strategie tijdens het bieden en onderhandelen. Zo vindt u niet alleen sneller een geschikte woning; u weet ook zeker dat u de juiste prijs biedt en de sleutel binnen korte tijd in ontvangst kunt nemen.

Mogen wij u helpen een huis te kopen in de Hilversumse Meent?

Wilt u een huis kopen in de Hilversumse Meent en wilt u zeker weten dat dit zo makkelijk en goed mogelijk verloopt? Kijkt u dan vooral eens naar ons aanbod aan woningen en diensten. Wij helpen u graag persoonlijk verder met advies en dienstverlening op maat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of het woningaanbod in de regio, neemt u dan vooral eens contact met ons op.