Uw huis verkopen in Zeist of een woning kopen in Zeist en omstreken; het is geen kleine stap en vaak merkt u gaandeweg dat er erg veel mee gepaard gaat. Van het inpakken van uw spullen tot eindeloze berekeningen en lange lijsten met mogelijke woningen en mensen die interesse hebben in uw woning en een bod willen doen. Wilt u het makkelijker hebben, dan kiest u voor een ervaren en gedreven makelaar. Loggere Makelaardij is niet alleen expert op het gebied van vastgoed, Nicoline Loggere is ook nog eens zeer goed bekend met de regio Soest en omgeving. Dat betekent dat wij u perfect op maat kunnen helpen en weten hoe we het traject zo goed mogelijk kunnen begeleiden. Wij weten waar uw droomwoning kan staan én we weten wat de woningzoeker in Soest en omliggende gebieden wil, waardoor we daar goed op in kunnen spelen.

Een huis verkopen of een woning kopen in Zeist wordt aanzienlijk makkelijker met de hulp van een makelaar. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over de mogelijkheden, neemt u dan vandaag nog contact met ons op zodat we u persoonlijk verder kunnen helpen.

Een huis verkopen in Zeist; een optimaal verkooptraject is ons streven

Een huis verkopen in Zeist is een lastig traject. U begint met het bepalen van de vraagprijs, die vaak gebaseerd is op de taxatiewaarde plus de actuele marktsituatie. Hoeveel hoger u kunt gaan zitten dan de actuele taxatiewaarde hangt immers af van de vraag naar woningen als de woning die u wilt verkopen. Daarna is het tijd om uw woning onder de aandacht te brengen van geïnteresseerden. Ook daar helpen we u uiteraard bij. Met de inzet van onze verkoopstylist weet u zeker dat uw woning altijd zo goed mogelijk getoond wordt, zodat mensen direct interesse krijgen in de woning.

Wij kunnen het volledige verkooptraject begeleiden, van de eerste foto’s tot de uiteindelijke sleuteloverdracht en het afhandelen van het laatste papierwerk. Wilt u zeker weten dat alles goed geregeld wordt, dan kist u voor Loggere Makelaardij.

Een woning kopen in Zeist; dat doet u met de aankoopmakelaar

Wilt u juist een woning kopen in Zeist? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben de expertise en kennis in huis om het kopen van een woning in Zeist in goede banen te leiden. Weet u nog niet in welke prijsklasse u een woning kunt zoeken, laat ons dit dan weten; wij werken samen met De Hypotheker die u graag van onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies voorziet, zodat u direct weet wat u kunt besteden.

Weet u daarnaast ook wat zoekt en heeft u uw wensen duidelijk op een rijtje staan, dan kan Nicoline Loggere direct voor u aan de slag met het zoeken naar de woningen die binnen uw budget en wensen passen. Hierbij kijken we altijd in ons eigen bestand, de openbare woningmarkt en de woningen die niet openbaar verkocht worden. Met ons brede netwerk en kennis van de markt kunt u er altijd op rekenen dat wij tal van woningen kunnen vinden die aan uw wensen voldoen en waarbij we zelfs waarschijnlijk uw volgende huis kunnen vinden.

Als aankoopmakelaar in Zeist zorgen we er altijd voor dat we het volledige traject van u over kunnen nemen. Van het zoeken naar een woning tot het bepalen van een goede biedprijs en het voeren van de onderhandelingen. Met onze korte lijntjes blijft u daarnaast altijd op de hoogte, zodat u niets mist én snel kunt schakelen.

Wilt u ons direct inschakelen of heeft u vragen voor ons, dan neemt u vandaag nog contact met ons op.