Zoekt u een makelaar in Blaricum en omgeving? Wilt u zeker weten dat u kiest voor betaalbare service met vooral aandacht voor kwaliteit, zoals korte lijntjes en snel schakelen zodat het verkoop- en aankooptraject niet onnodig verlengd hoeft te worden? Dan kiest u voor Nicoline Loggere. Niet alleen is zij expert op het gebied van vastgoed in Blaricum en omgeving; zij kent de regio ook nog eens bijzonder goed. Met het Gooi en de Vechtstreek als expertise kan zij zich met recht makelaar in en rond Blaricum noemen.

Daar profiteert u van. Wanneer u ons laat weten wat u zoekt of welke woning u graag op de markt wilt zetten, dan kunnen wij u direct verder helpen met service op maat. Wij weten in welke wijken we moeten kijken naar uw droomwoning en we weten precies hoe we uw woning moeten presenteren om de aandacht te krijgen van de mensen die echt interesse kunnen hebben.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen of heeft u vragen over onze werkwijze, dan neemt u gewoon contact met ons op zodat we u persoonlijk verder kunnen helpen.

Wat kunnen wij voor u doen als makelaar in Blaricum?

Bij het verkopen van uw woning komt veel kijken. Doorgaans begint u bij het opstellen van de vraagprijs, door te kijken naar de taxatiewaarde en de positie van uw woning in de huidige markt. Daarna moet de woning gereedgemaakt worden voor presentatie, zodat de bezichtigingen gepland kunnen worden, waarna u de eerste biedingen hoopt te ontvangen.

Dat is aardig wat werk. Tenzij u kiest voor ons als uw makelaar in Blaricum. Wij kunnen delen van het traject van u overnemen, of de complete verkoop van uw woning voor u regelen. Dit geldt uiteraard ook wanneer u op zoek bent naar een woning in deze regio. Als Blaricum in Blaricumweten wij welke woningen te koop staan, te koop komen en vooral welke huizen passen bij uw budget en uw wensen.

Ook bij de aankoop van een woning maken we het u makkelijker als makelaar in Blaricum. Niet alleen omdat we experts zijn op het gebied van de aankoop en verkoop van vastgoed, maar ook omdat wij de regio als geen ander kennen. Daarmee wordt het aanzienlijk makkelijker om uw woning te verkopen of een nieuwe woning te vinden in deze regio.

Waarom kiest u voor Loggere Makelaardij?

Er zijn verschillende redenen waarom onze klanten zo tevreden over ons zijn. Een van de voornaamste redenen is het feit dat we korte lijntjes hanteren. Wanneer u een woning wilt kopen of verkopen, wilt u namelijk wel graag dat u snel beslissingen kunt nemen en op tijd kunt schakelen. Dat begrijpen wij en daarom zorgen wij ervoor dat u altijd binnen korte tijd contact kunt hebben met de makelaar zelf.

Daarbij zijn we expert op de markt in en rond Blaricum, hebben we een breed netwerk en is onze actieve en gedreven houding de reden waarom wij altijd weten te slagen voor onze klanten.

Mogen wij voor u aan de slag?

Bent u op zoek naar een makelaar in Blaricum en wilt u zeker weten dat u de beste service krijgt tegen een aantrekkelijke prijs, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wilt u meer weten over wat u kunnen bieden of heeft u vragen over de werkwijze, neemt u dan vooral contact met ons op zodat we u direct persoonlijk verder kunnen helpen. Als makelaar in Blaricum zorgen wij ervoor dat uw woning snel verkocht óf gevonden wordt.