Zoekt u een makelaar in Eemnes en wilt u zeker weten dat u een betrouwbare partner kiest met de juiste ervaring en kennis van de plaatselijke markt? Dan kiest u voor Loggere Makelaardij. Nicoline Loggere is vastgoedexpert in het Gooi en de Vechtstreek en begeleidt u bij het verkopen en kopen van woningen, net als het vinden van de juiste huurwoningen of appartementen die aansluiten bij uw wensen en budget. Met korte lijntjes, persoonlijk contact en tijd voor uw situatie, weten we zeker dat we altijd het beste advies kunnen geven.

Zoekt u een goede makelaar in Eemnes? Kijkt u dan eerst eens bij ons rond. Op de website vindt u meer informatie over wat wij u kunnen bieden. U kunt er ook voor kiezen om uw vragen direct aan ons te stellen, zodat we u persoonlijk verder kunnen helpen.

Wat kunnen wij voor u doen als makelaar in Eemnes?

Als makelaar in Eemnes zorgen we er vooral voor dat het kopen en verkopen van vastgoed op de juiste manier gebeurt. Daarnaast zorgen we ervoor dat het traject zo kort mogelijk blijft, zodat u binnen korte tijd uw woning verkocht heeft of een nieuwe woning gevonden heeft. Uw gemak staat bij ons voorop; wij weten precies waar we op moeten letten wanneer het gaat om het verkopen en kopen van woningen en daar profiteert u van.

Wilt u bijvoorbeeld uw woning verkopen en wilt u zeker weten dat u de juiste prijs kunt krijgen voor uw huis, zonder dat het direct een jaar duurt voordat uw woning verkocht wordt? Dan is het belangrijk dat u de juiste vraagprijs bepaalt en ervoor zorgt dat uw woning zo goed mogelijk gepresenteerd wordt. Bijvoorbeeld door onze verkoopstylist aan het werk te zetten, zodat de aandacht van mensen met mogelijke interesse direct getrokken wordt.

Zoekt u een woning, dan maken wij het verschil als makelaar in Eemnes omdat wij de markt en de regio kennen. We werken daarnaast samen met De Hypotheker, zodat u altijd hypotheekadvies op maat kunt krijgen én sneller kunt schakelen. Laat u ons weten wat u uit wilt geven en wat uw wensen zijn, dan maken wij een selectie voor u uit het aanbod aan woningen, zodat u direct de interessante objecten kunt vergelijken.

Het gemak van de makelaar in Eemnes

Wanneer u kiest voor ons als makelaar in Eemnes, dan zorgen wij ervoor dat het vooral makkelijker voor u wordt. Aangezien wij exact weten wat er moet gebeuren in het proces van verkopen en aankopen, weet u altijd precies wat er moet gebeuren en wat u kunt verwachten. Bijvoorbeeld bij het opzetten van de bezichtigingen, die wij volledig voor u kunnen regelen; of het ontvangen van de biedingen, die we vervolgens met u overleggen. U kiest er zelf voor of u het volledige traject uitbesteedt aan ons als uw makelaar in Eemnes of bepaalde delen. We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden samen door te nemen en zo een plan van aanpak te maken.

Wilt u een woning kopen of juist uw huis verkopen in Eemnes en omgeving? Dan zijn wij de juiste partner voor u.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of onze werkwijze, of heeft u vragen over onze prijzen en diensten? Neemt u dan vooral contact met ons op zodat we u direct persoonlijk kunnen helpen met advies en antwoorden op maat. Als makelaar in Eemnes maken we het kopen en verkopen van woningen makkelijker, aantrekkelijker én leuker.