Bent u op zoek naar een makelaar in ’t Gooi, dan bent u bij Loggere Makelaardij aan het juiste adres. Bij Nicoline Loggere vindt u alle makelaarsdiensten voor het Gooi onder één dak, zodat u altijd zeker weet dat u bij ons terecht kunt. Ongeacht of u een woning wilt verkopen, verhuren of juist wilt kopen, kunt u direct bij ons terecht. Zelfs voor het taxeren van uw vastgoed kunt u ons inschakelen.

Wilt u zeker weten dat u een betrouwbare, geschikte en betaalbare makelaar in ’t Gooi kunt vinden, neemt u dan eerst eens contact met ons op, zodat we u persoonlijk kunnen vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Kiest u voor ons, dan zorgen wij ervoor dat u altijd persoonlijk contact krijgt met de makelaar en niet van bureau naar bureau gestuurd wordt. Kiest u ons als uw makelaar in ’t Gooi, dan zorgen wij ervoor dat u ook daadwerkelijk een makelaar krijgt.

Makelaar in het Gooi voor de verkoop van uw woning

Wilt u uw woning verkopen in het Gooi, dan is het belangrijk dat u kiest voor een goede makelaar. Alleen met een goede makelaar is het mogelijk om uw woning binnen korte tijd te verkopen tegen de juiste prijs. Aangezien Nicoline Loggere expert is op de vastgoedmarkt in ’t Gooi, kan zij u makkelijk en snel helpen met het bepalen van de juiste vraagprijs. Moet er eerst een taxatie gedaan worden, dan verzorgen wij dit uiteraard ook voor u.

Als expertmakelaar in ’t Gooi weten we waar mensen naar zoeken. Dat betekent dat wij uw woning zo aantrekkelijk mogelijk kunnen maken voor potentiële kopers, bijvoorbeeld door onze verkoopstylist in te zetten. Dit zorgt ervoor dat het verkooptraject zo kort en voorspoedig mogelijk verloopt. Uiteraard geldt dit ook wanneer u een woning of appartement wilt verhuren.

Makelaar in ’t Gooi voor de aankoop van een woning

Zoekt u een woning in het Gooi, dan is het minstens zo belangrijk om een lokale expert te kiezen. U heeft immers bepaalde wensen, zoals een basisschool op korte afstand, een eigen tuin, minstens 2 slaapkamers of een garage voor uw hobby. Loggere Makelaardij is goed bekend met heel het Gooi, waardoor we direct weten in welke regio we uw droomwoning moeten zoeken om een grote kans op succes te hebben. Hierbij overleggen we altijd met u; onze korte lijntjes en het persoonlijk contact met de makelaar zorgen ervoor dat het niet alleen makkelijker, maar ook leuker en sneller wordt.

Alle diensten onder één dak

Kiest u voor ons als uw makelaar in ’t Gooi, dan kunt u erop rekenen dat u alle mogelijke diensten onder één dak vindt. Wij zijn niet alleen uw verkoop- of aankoopmakelaar in ’t Gooi, we kunnen ook de taxatie voor u regelen, persoonlijk advies geven wanneer u een woning bezichtigt of wilt weten of een bod een goed bod is. Daarnaast werken we samen met een onafhankelijke hypotheekadviseur zodat u zelfs hulp kunt verwachten bij het bepalen van het budget dat u te besteden heeft.

Wist u dat wij daarnaast regelmatig woningen in Zuid-Frankrijk aanbieden? Ook hiervoor kunt u gewoon bij ons terecht; laat ons weten wat u zoekt en wij gaan voor u aan de slag. In het Gooi, de Vechtstreek én in het zuiden van Frankrijk.

Wilt u meer weten over wat wij te bieden hebben of heeft u vragen over onze werkwijze? Neemt u dan vooral contact met ons op via telefoon of mail. Wij helpen u graag persoonlijk verder met antwoorden of advies op maat.