Bent u op zoek naar een makelaar in Naarden waarbij u zeker weet dat u persoonlijk geholpen wordt en u kunt rekenen op service op maat? Dan kunt u altijd terecht bij Loggere Makelaardij. Nicoline Loggere is expert op de vastgoedmarkt en kent Naarden en omgeving als geen ander. Dat betekent dat wij u optimaal kunnen helpen bij het kopen of verkopen van vastgoed. Ook voor het huren en verhuren kunt u terecht bij ons als makelaar in Naarden.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u direct een afspraak maken zodat we samen de opties door kunnen nemen? Neemt u dan vooral vandaag nog contact met ons op, zodat we u persoonlijk kunnen helpen. Bij ons kunt u altijd de makelaar zelf spreken; dat is onderdeel van onze service.

Het verkopen van uw woning met de hulp van de makelaar in Naarden

Wilt u uw woning in Naarden verkopen, dan is het belangrijk dat u begint met het bepalen van een goede vraagprijs en de aandacht weet te trekken van potentiële kopers. Dat kunt u makkelijk aan ons overlaten. Wij verzorgen graag een correct en volledig taxatierapport, waarna we de huidige marktsituatie bekijken om een correct vraagprijs op te stellen. Onze verkoopstylist zorgt er daarnaast voor dat uw woning zo aantrekkelijk mogelijk gepresenteerd wordt.

Dat is niet alles; we kunnen letterlijk elke stap in het verkooptraject van u overnemen, zodat u nergens omkijken naar heeft. Daarbij kunt u altijd rekenen op korte lijntjes en persoonlijk contact; u wordt altijd op de hoogte gehouden zodat u weet wat er speelt en wat de huidige stand van zaken is.

Een woning kopen met de hulp van Loggere Makelaardij

Weet u wat u te besteden heeft en heeft u daarnaast uw wensen op een rijtje gezet? Laat ons dan weten wat u zoekt, en wij duiken het woningaanbod in. Daarbij kijken we naar de woningen die wij zelf in ons aanbod hebben, en het aanbod van onze partners. Op die manier wordt de kans optimaal dat wij uw droomwoning kunnen vinden, zelfs wanneer deze niet in de openbare verkoop staat.

Ook hier geldt dat we elke stap in het proces van u over kunnen neme. Van het onderhandelen over de prijs tot het regelen van bezichtigingen en het bekijken van de mogelijkheden met de woning zelf. Onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van vastgoed zorgt ervoor dat wij een proactieve partner kunnen zijn bij het zoeken naar uw droomwoning.

Alle diensten onder een dak bij de makelaar in Naarden

Bij ons kunt u rekenen op alle mogelijke diensten die te maken hebben met de verkoop en aankoop van woningen. Ook voor huren en verhuren in Naarden en omgeving kunt u bij ons terecht. Moet er een taxatie gedaan worden of wilt u onafhankelijk hypotheekadvies? Ook dan helpen we u graag verder als makelaar in Naarden. Wij hebben tal van diensten waar u als klant gebruik van kunt maken. En kunnen wij u zelf niet verder helpen, dan weten we altijd wel iemand die dit wel kan.

Schakelt u ons vandaag nog in?

Bent u op zoek naar een goede makelaar in Naarden, waarbij u ook zeker weet dat u daadwerkelijk de makelaar zelf kunt spreken? Neem dan contact op met Loggere Makelaardij. Wij zijn experts op het gebied van vastgoed én kennen de regio, waardoor we veel beter in staat zijn om u altijd op maat te helpen wanneer u een woning kopen, verkopen, huren of verkopen wilt. Schakelt u ons vandaag nog in zodat we samen de mogelijkheden door kunnen nemen voor uw situatie?