Als makelaar in Soest zijn wij uw ideale partner wanneer u vastgoed wilt kopen of verkopen in Soest en omgeving. Bij Loggere Makelaardij kunt u rekenen op de expertise die u van een makelaar in Soest gewend bent, samen met kennis van de regionale markt waarmee we het u aanzienlijk makkelijker kunnen maken. Niet alleen wanneer u een koper wilt vinden voor uw woning, maar ook wanneer u een nieuwe woning zoekt of juist een appartement wilt huren. Wij weten dat er veel komt kijken bij het veranderen van woning; dat is waarom u bij ons terecht kunt voor tal van diensten die u allemaal onder één dak vindt zodat u altijd bij ons terecht kunt.

Daarnaast kunt u altijd rekenen op korte lijntjes en persoonlijk contact met de makelaar zelf. Wilt u niet alleen de beste prijs voor uw (droom)woning, maar ook de beste service tijdens het traject zelf? Dan kiest u voor ons.

Uw woning verkopen met de hulp van de makelaar in Soest

Het verkopen van uw woning is vaak een emotioneel traject, waarbij u tegelijkertijd een goede prijs voor uw woning wilt krijgen omdat dit de financiering van uw volgende woning mogelijk maakt. Het bepalen van de juiste vraagprijs en het aantrekkelijk presenteren van uw woning zijn daarbij van groot belang. Als makelaar in Soest weten we dit als geen ander en kunnen we u hierbij helpen. Bijvoorbeeld door een actueel en volledig taxatierapport, het bepalen van een goede vraagprijs en het inschakelen van een verkoopstylist om ervoor te zorgen dat uw woning direct de aandacht trekt.

Als makelaar in Soest helpen we u bij elke stap in het proces, waarbij u altijd kunt rekenen op persoonlijk contact met de makelaar om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Op die manier zorgen we er niet alleen voor dat u de juiste prijs voor uw woning krijgt, we zorgen er ook voor dat het verkooptraject zo voorspoedig mogelijk verloopt zodat u ook echt verder kunt naar uw volgende woning.

Uw droomwoning kopen samen met de makelaar in Soest

Wilt u een woning kopen in Soest en omgeving, dan is het belangrijk dat u begint met het bepalen wat uw budget eigenlijk is. Aan de hand van uw budget en uw wensen kunnen we op zoek naar de woning die het beste bij u past. Schakelt u ons als makelaar in Soest in, dan zorgen wij ervoor dat alle potentiële woningen op een rijtje gezet worden, waarna u kunt beginnen met vergelijken. Daarbij kijken we niet alleen naar de woningen in ons eigen aanbod, maar ook de woningen die te koop staan bij onze partners; ook de huizen die niet in de openbare verkoop staan.

U kunt er altijd op rekenen dat wij u bij elke stap in het aankoopproces helpen en persoonlijk begeleiden. Daarbij kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met de makelaar zelf. Onze korte lijntjes maken het mogelijk om sneller te schakelen dan de concurrentie, wat altijd in uw voordeel is. Dit geldt ook voor het huren van een woning in Soest en omgeving uiteraard.

Waarom kiest u voor ons?

Wij zijn niet zomaar een makelaar die in Soest actief is. Nicoline Loggere is namelijk zelf ook bijzonder actief in de omgeving, wat betekent dat we naast vastgoedexperts ook kennis hebben van de regionale markt. Wij weten wat courant is en waar uw droomwoning kan staan.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u ons direct inschakelen? Neem dan contact met ons op zodat we direct de mogelijkheden samen door kunnen nemen.