Als makelaar in ’t Gooi staan we klaar om u te helpen met de verkoop, aankoop, verhuur en huur van vastgoed in ’t Gooi en omgeving. Het kopen en verkopen van een woning is veel werk, waarbij ook nog eens veel emoties komen kijken én het gaat om flinke bedragen. Reden genoeg om te kiezen voor de vastgoedexpert die u op maat verder kan helpen. Bij Loggere Makelaardij vindt u niet alleen de expertise op het gebied van de woningmarkt; wij zijn ook regionaal bijzonder actief waardoor we u simpelweg beter kunnen helpen. Zo weten we waar uw droomwoning staat én weten we waar potentiële kopers naar zoeken wanneer zij een woning in deze regio zoeken.

Dat maakt ons de ideale partner als uw makelaar in ’t Gooi. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt direct persoonlijk met ons in gesprek om de mogelijkheden door te nemen? Neemt u dan vooral een contact met ons op zodat we samen aan tafel kunnen gaan zitten.

Met de makelaar in ’t Gooi uw woning verkopen, hoe werkt dat?

Als makelaar in ’t Gooi weten we precies welke woningen courant zijn in de regio en waar kopers naar zoeken wanneer zij woningen vergelijken. Dankzij onze verkoopstylist kunnen wij ervoor zorgen dat uw woning hierop aansluit, wat de kans op een spoedige, succesvolle verkoop vergroot. Wij kunnen u helpen met het bepalen van de juiste vraagprijs (mede dankzij een volledig taxatierapport wanneer dat nodig is) en plaatsen we uw woning op de markt, waarbij we direct de aandacht trekken van de mensen die interesse kunnen hebben.

Als makelaar in ’t Gooi helpen we u daarnaast altijd met alle stappen in het proces, zodat u nergens omkijken naar heeft. Zoekt u geen koper maar wel een huurder voor uw woning of appartement? Ook dan kunt gewoon direct contact met ons opnemen; ook op deze markt is Loggere Makelaardij actief.

Op zoek naar een nieuwe woning, samen met de makelaar in Soest

Bent u op zoek naar een nieuwe woning, ook dan kunt u terecht bij ons als makelaar in Soest. Het vinden van de juiste woning is een uitdaging, zeker in een gespannen woningmarkt. Weet u eenmaal wat uw budget is en wat uw wensen zijn, dan wordt het makkelijker om een selectie te maken. Het wordt nog veel makkelijker wanneer u ons laat zoeken. Wij kunnen direct in ons bestand kijken en het bestand van onze partners, om zo te kijken welke woningen potentie hebben. Aangezien we ook de woningen kunnen zien die niet in de openbare verkoop staan, kunnen we u altijd een verrassend en breed aanbod tonen.

Dat is niet alles wat we doen. We helpen u graag bij het vergelijken van de mogelijke woningen en het bepalen van de biedprijs. Sterker nog, we kunnen alle stappen van het aankoopproces voor u begeleiden, waarbij u altijd direct contact op kunt nemen met de makelaar zelf. Zo wordt het kopen van een woning in Soest niet alleen veel makkelijker, u slaagt ook aanzienlijk sneller!

Kiest u voor ons als uw makelaar in Soest?

Zoekt u een makelaar in Soest en wilt u zeker weten dat u een betrouwbare, betaalbare en professionele makelaar kiest die daarnaast gewoon goed bereikbaar is op de momenten dat dit echt belangrijk is voor u? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op zodat we u direct persoonlijk verder kunnen helpen of een datum en tijd kunnen boeken om samen aan tafel te gaan zitten.