Heeft u een expert nodig voor taxatie in Huizen omdat u uw woning wilt verkopen? Of wilt u praten met de bank over de hoogte van uw hypotheek en heeft u hiervoor een recent taxatierapport nodig? Welke reden u ook heeft om te zoeken naar taxatie in Huizen; bij ons bent u aan het juiste adres. Loggere Makelaardij is vastgoedspecialist in ’t Gooi en de Vechtstreek en helpt u graag verder met een correcte en vlotte taxatie in Huizen. Onze taxatierapporten zijn altijd volledig, zodat we u kunnen garanderen dat de banken en makelaars direct alles krijgen wat zij nodig hebben wanneer u een rapport van ons overhandigt.

Wij zorgen er altijd voor dat u het taxatierapport uiterlijk een week na de taxatie per post ontvangt. Heeft u meer haast, dan kiest u voor een digitaal rapport; die kunnen we nóg eerder bij u hebben zodat u nog sneller naar de bank kunt of het verkoopproces van uw woning in kunt starten. Wilt u verkopen, dan kunt u hiervoor ook bij ons terecht; naast taxateur in Huizen zijn wij namelijk ook verkoopmakelaar en wij kunnen de volledige verkoop van uw woning voor u regelen van de eerste taxatie tot de sleuteloverdracht.

Wanneer heeft u taxatie in Huizen nodig?

Er zijn verschillende gevallen waarbij een taxatie in Huizen noodzakelijk of handig is. Wanneer u met de bank wilt gaan praten over een verhoging van de hypotheek, bijvoorbeeld omdat u wilt verbouwen, zal de bank eerst om een actueel taxatierapport vragen. De bank moet namelijk weten wat de basiswaarde van uw woning is, voordat er een besluit genomen kan worden.

Gaat u verkopen? Dan is een taxatierapport praktisch, omdat de taxatieprijs doorgaans in de brochure vermeld wordt én de vraagprijs meestal gebaseerd wordt op de taxatiewaarde, aangepast naar hoe courant uw woning op de markt is. Wilt u naast een taxatiewaarde ook een indicatie van een mogelijke verkoopprijs, laat dit dan vooral aan ons weten. Aangezien wij experts zijn op de vastgoedmarkt in en rond Huizen, kunnen wij u helpen met het bepalen van een correcte vraagprijs; zo weet u niet alleen wat uw huis waard is op papier, u weet ook wat u ervoor kunt krijgen.

Een andere reden om te kiezen voor een taxatie in Huizen is bijvoorbeeld het berekenen van wat u overhoudt voor uw oude dag, of om te zien hoe dichtbij u eigenlijk bij dat huis in Zuid-Frankrijk zit financieel. In deze gevallen overweegt u misschien een verkoop, maar wilt u vooral eerst weten wat uw woning nou eigenlijk waard is. Ook wanneer u uitsluitend een taxatie in Huizen nodig heeft, kunt u gewoon bij ons terecht.

Kiest u voor ons voor taxatie in Huizen?

Heeft u taxatie in Huizen nodig door een expert, waarbij het vooral belangrijk is dat er snel een correct en volledig taxatierapport opgesteld wordt, waarbij de kosten niet onnodig oplopen, net als de tijd die het in beslag neemt? Dan kiest u voor Loggere Makelaardij. Nicoline Loggere is expert op het gebied van vastgoed in de regio en kan direct voor u aan de slag met het taxeren van uw woning of bedrijfspand. Aangezien u het taxatierapport altijd binnen een week in huis heeft, kunt u er gerust op rekenen dat u snel kunt schakelen met bijvoorbeeld uw bank of makelaar.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden, de kosten van taxatie in Huizen of wilt u direct een datum en tijd boeken voor de taxatie van uw vastgoed? Neemt u dan eens contact met ons op, zodat we direct persoonlijk in gesprek kunnen over de mogelijkheden.