Een goede taxatie in Zeist laat u gewoon regelen door een vastgoedexpert. Bij Loggere Makelaardij vindt u altijd de expertise en kennis om alles te laten regelen wat u nodig heeft binnen het verkooptraject van uw woning. Wilt u uw woning uitsluitend laten taxeren in Zeist en weet u nog niet wat u na de taxatie wilt doen? Geen zorgen, ook dan kunt u namelijk gewoon bij ons terecht. Kiest u voor een taxatie door Nicoline Loggere, dan zit u nergens aan vast.

Wij zorgen er altijd voor dat u het taxatierapport binnen korte tijd in de brievenbus mag verwacht. Kiest u echter voor een digitaal taxatierapport na onze taxatie in Zeist, dan ontvangt u dit nog eerder. Praktisch wanneer u zo snel mogelijk naar de bank wilt, of het verkoopproces van uw woning in wilt starten omdat u al een andere woning op het oog heeft.

Wanneer kiest u voor een taxatie in Zeist?

Er zij verschillende situaties waarin een taxatie in Zeist noodzakelijk, handig of wenselijk is. Allereerst natuurlijk wanneer u uw woning wilt verkopen. Met een actueel taxatierapport is het makkelijker om een correct vraagprijs te bepalen én het rapport maakt het makkelijker voor de potentiële koper, die op basis hiervan met de hypotheekverstrekker kan overleggen. Onze klanten schakelen ons ook in wanneer zij willen verbouwen en hiervoor aanspraak willen maken op de hypotheek. De bank wil een volledig en actueel taxatierapport zien voordat er een beslissing genomen wordt. Dit is overigens vooral om het risico zo laag mogelijk te houden.

U kunt er ook voor kiezen om een taxatie in Zeist te laten doen door ons omdat u gewoon wilt weten wat uw woning waard is, bijvoorbeeld om te zien of u al met pensioen kunt. Ook in die gevallen kunt u ons gewoon inschakelen. Ondanks dat wij een makelaardij zijn, kunt u namelijk ook gewoon alleen kiezen voor een taxatie. Besluit u na de taxatie dat het wellicht toch tijd is om de woning te verkopen, bijkans omdat deze meer waard is dan u dacht? Dan neemt u gewoon contact op met Nicoline, die u graag verder helpt met het starten van het verkooptraject.

Niet alleen een taxatie in Zeist maar ook direct verkopen?

Wilt u uw vastgoed in Zeist laten taxeren omdat u van plan bent om uw woning te verkopen? Dan bent u helemaal op de juiste pagina gekomen. Wij taxeren niet alleen, wij zijn ook verkoopmakelaars met ’t Gooi en de Vechtstreek als voornaamste regio waar wij actief zijn. Wij kennen de woningmarkt hier als geen ander. Dat betekent dat wij na de taxatie in Zeist ook kunnen vertellen hoe courant uw woning eigenlijk is. Aan de hand daarvan kunnen we samen een ideale vraagprijs opstellen. Schakelt u ons ook in voor het verkooptraject, dan nemen we u al het werk uit handen. We maken de woning klaar voor verkoop, stellen de brochure op en plaatsen uw woning online zodat deze gezien wordt door mensen die mogelijk interesse hebben in uw woning.

Regelen wij uw taxatie in Zeist?

Wilt u de taxatie in Zeist door een professional laten regelen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder met een volledige en correcte taxatie, waarbij de banken onze taxatierapporten altijd direct accepteren. Neemt u vandaag nog contact met ons op, dan kunnen we direct samen kijken naar een geschikte datum en tijd. Na de taxatie in Zeist duurt het maximaal één week voordat u het taxatierapport kunt verwachten en u kunt beslissen wat de volgende stap wordt!