Over Loggere Makelaardij

Kenmerkend voor Loggere zijn korte lijnen, direct en persoonlijk contact met de makelaar Nicoline Loggere.

Het zoeken naar een woning

U maakt samen met de makelaar uw wensen kenbaar om uw droomhuis op de juiste plek te vinden. De makelaar helpt zoeken en denkt persoonlijk met u mee. Wanneer u twijfelt over uw financiële mogelijkheden kan er een afspraak gemaakt worden om u een beter inzicht hierin te geven. Dit geldt ook voor het taxeren van uw woning.

De verkoop/verhuur van uw woning

U wilt vanzelfsprekend een makelaar in 't Gooi die kennis van zaken en ervaring heeft. En iemand die zich kan inleven in uw emoties bij de verkoop/verhuur van uw woning. Een makelaar die actief is en een persoonlijke begeleiding zeer belangrijk vindt.

Naast aankoop en verkoop verzorgt Loggere Makelaardij ook NVM-taxatìerapporten. Wanneer u die nodig heeft voor uw verzekering, uw nieuwe woning of bi] een eventuele scheiding, kunnen deze rapporten snel verzorgd worden.

Wonen in Frankrijk

Maar ook wanneer u een woning zoekt in Frankrijk dan bent u bij Loggere aan het juiste adres. Met name in de regio Langedoc-Roussillon hebben wij goede contacten. Wij bieden regelmatig woningen te koop in het Zuiden van Frankrijk, zodat u ook kunt genieten van de prachtsfeer die Frankrijk te bieden heeft. Wilt u meer informatie dan kunt u contact met ons opnemen via de mail of per telefoon.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de dienstverlening of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons op.