06-54735824
info@loggeremakelaardij.nl

Uw woning verkopen via de makelaar uit Laren

Een woning verkopen brengt vaak emoties met zich mee en we zijn u graag van dienst bij dit soms lastige proces. Kennis van de markten de omgeving zijn essentieel voor het behalen van het beste resultaat. Met Loggere Makelaardij uit Laren heeft u een makelaar met veel kennis van zaken en ervaring gevonden. Wij kiezen voor een persoonlijke begeleiding en inventariseren eerst wat uw wensen zijn. We bespreken hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn en zorgen dan, in samenspraak met u, voor een vlotte verkoop van uw woning.

Gunstige presentatie
De makelaar is actief betrokken bij het verkoop proces en weet water gedaan kan worden om de woning zo gunstig mogelijk te presenteren. Om verkoop te stimuleren en eventueel te versnellen, bestaat er ook de mogelijkheid om een verkoopstyliste in te schakelen die zorgt voor de puntjes op dei. Dit brengt vaak net dat beetje extra om de woning te laten opvallen en tegen een gunstige prijs te verkopen.

Contact
Wilt u uw woning verkopen, en zoekt u een betrouwbare makelaar in de regio Laren, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina op onze website. Wij zijn u graag van dienst! 

Contactgegevens

Bel direct:

06-54735824

Adresgegevens

Zevenenderdrift 74
1251RD Laren

KVK: 66184908

Loggere Makelaardij